Lastensuojelu & lastensuojelulaitos, neuropsykiatriset häiriöt

Sostuki Oy

Yritys. Sostuki Oy:n lastensuojelun sosiaalityön ja avohuollon historia ulottuu 2000-luvun alkuun. Työyhteisössä on laaja kokemus ja opintopohja mielenterveys- ja päihdetyöstä, neuropsykiatrisesta valmennuksesta sekä kokemusasiantuntijuudesta.

Historia

Sostuki Oy:n lastensuojelun sosiaalityön ja avohuollon historia ulottuu 2000-luvun alkuun. Toiminta alkoi pieni muotoisesti vuonna 2007 lastensuojelupalveluiden kotikäynteinä, jolloin palvelua tuotettiin pääsääntöisesti Päijät-Hämeeseen ja pääkaupunkiseudulle. Tuotimme jo tuolloin perhetyötä, neuropsykiatrista valmennusta sekä vanhemmuuden tukea. 

lastensuojelulaitos ja neuropsykiatriset häiriöt

Sostuki Oy

Tällä hetkellä palvelumme on laajentunut koko suomen kattavaksi. Tuotamme valtakunnallisesti lastensuojelun laitoshoidonpalveluita. Työyhteisössämme toimii sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan ammattilaisia, joilla on vankka, vuosien kokemus vaativan hoidon lastensuojelusta. Työyhteisössä on laaja kokemus ja opintopohja mielenterveys- ja päihdetyöstä, neuropsykiatrisesta valmennuksesta sekä kokemusasiantuntijuudesta. Lastensuojelulaitos Hoppiskoti avautui Sastamalan keskustan läheisyyteen Tammikuussa 2019

Tietoa meistä

Henkilökuntamme koostuu vahvoista alan ammattilaisista. Meille aito välittäminen, hoidon tuloksellisuus, laatu ja ammattitaito ovat prioriteeteissa ensimmäisenä. Henkilökunnassa toimii sosionomeja, lähihoitajia ja erityisnuorisotyöntekijöitä.

Henkilöstömme ovat lisäkouluttautuneet neuropsykiatrisen valmentajan, päihdetyöntekijän, Art-ohjaajan ja trauma-/kriisityön lisäkoulutuksella lisänä työyhteisössä on edustettuna kokemusasiantuntijuus. Lastensuojelun laitoshoidon kokemusta vaativassa laitostyössä jokaisella työntekijällä on vähintään kolme vuotta enimmillään 20 vuotta.

ARVOMME

Arvot muodostavat Sostuen toiminnan selkärangan. Sostuen arvot – aito välittäminen, luotettavuus, avoimuus, asiakaskeskeisyys, ammatillisuus ja tuloksellisuus – ovat työyhteisön yhdessä miettimiä arvoja. Näiden arvojen takana pystymme yhdessä seisomaan.

SIJAINTI

Hoppiskoti sijaitsee Sastamalan Vammalassa, Kokemäenjoen läheisyydessä pientaloalueella. Matkaa Tampereelle on 55 km ja Poriin 60 km.